Woimalan menut - Wanha Woimala, Vaajakoski
15670
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15670,page-child,parent-pageid-15623,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Menut 2018

WOIMALAN TILAUSRUOKAILUT

Suosituin ruokien tarjoilumuoto häissä sekä muissakin isommissa juhlissa on yleensä buffet-tarjoilu. Tarjoilut voimme kuitenkin hoitaa tarvittaessa myös pöytiintarjoiluna tai cocktailtilaisuutena niin halutessanne. Näistä teemme tarjouksen tilaisuuteenne pyynnöstänne erikseen.

JUHLABUFFET 2018

Alkupaloja

Sillitartaria ja ruislastuja (L)
Friteerattuja muikkuja ja piparjuurikermaa (L)
Katajagraavattua lohta ja perinteistä hovimestarinkastiketta (M,G)Martinmäen pesto-savulohta (L G)
Lohicheviceä – limellä, korianterilla ja chilillä marinoitua lohta (M G)
Sitrusmarinoitua katkarapu-parsasalaattia (M G)
Rapu-kasvisleivoksia ja merilevää (L)
Antipasto-kasvisvoileipäkakkua (L)
Paahdettua paprikaa ja tuoretta minttua (M G)
Suppilovahvero-pekonipiirasta ja nuorta hernettä (L)
Punajuuri-vuohenjuustopiirakkaa (VL G)
Talonpojan munakasta – perunaa, savukylkeä, kevätsipulia (L G)
Appelsiinikalkkunaa ja paahdettua mantelia (M G)
Poro-ryynimakkaraa ja puolukka-chilihilloketta (L)
Puhvelimozzarellaa ja marinoitua tomaattia, basilikaa (VL G)
Valkohomejuustoa, mansikkaa ja balsamicoa (VL G)
Paahdettua uunipunajuurta ja yrttikreemiä (L G)
Chorizopyöryköitä ja aiolia (L G)
Kasvis-filonyyttejä ja inkivääri – limefraichea (L)
Espanjalaista serranokinkkua ja cantaloupea (M G)

SALAATTEJA

Raikasta vihersalaattia ja Woimalan rakuuna-sinappikastiketta (M G)
Porkkanavinegretillä mehustettu lehtisalaattimix (M G)
Vesimelonia, rucolaa ja mansikkaa, fetakastiketta (L G)
Woimalan tsatsiki – tuorekurkkua, minttua ja fenkolia, jogurttikastiketta (L G)
Caesarsalaattia Naturel (L)
Marokkolaista kukkakaali-pähkinäcouscousia, korianteria (M)
Maalaisperunasalaattia ja luomujuureslastuja (L G)
Napolin salami-pastasalaattia ja tuoreyrttiöljyä (M)

PÄÄRUOKIA

Jyväbroileria Saltimbocca – ilmakuivattua kinkkua ja salviaa (L G)
Rosmariini-sitruunalohta ja rieslingkastiketta (L G)
Rosepippurikastikkeessa haudutettua härän kuvepaistia (L G)
Hirvi Wallenberg ja tummaa kantarellikastiketta (L)
Karitsan paahtopaistia ja punaviini-balsamicokastiketta (L G)
Härkäpapu-lehtikaalipihvejä ja fenkoli-sinapinsiemenkastiketta (L)

LÄMPIMIÄ PÄÄRUOAN LISÄKKEITÄ

Paahdettua rosmariiniperunaa (L G)
Kermaperunagratiinia (L G)
Keitettyjä perunoita ja tillivoita (L G)
Kantarelli-kevätsipuliohrattoa (L)
Ahontuvan sitruunahunajan kera haudutettuja uunijuureksia (L G)
Oliiviöljyssä paahdettuja kasviksia Välimeren tapaan (M G)
Kukkakaali-hasselpähkinäpaistosta (L G)
Timjamilla maustettua papu-pekonipaistosta (L G)

KAKKUVAIHTOEHTOJA

Kahden suklaan kakkua (VL)
Tyrni-valkosuklaakakkua (VL)
Puolukka-kinuskikakkua ja punaherukkaa (L)
Tummasuklaa-vadelmakakkua (VL G)
Mango-passionkakkua (L)
Erilaisia täytekakkuja (L) – kysy tarkemmin

MENUKOKONAISUUDET

(valitse kustakin ryhmästä tuotteet)

3 alkupalaa
2 salaattia
1 pääruoka + 2 lisäkettä
Woimalan leipäkori ja vaahdotettua voita
1 kakku, pikkuleivät + kahvi/tee
35,00 €/hlö

5 alkupalaa
3 salaattia
1 pääruoka + 2 lisäkettä
Woimalan leipäkori ja vaahdotettua voita
1 kakku, pikkuleivät + kahvi/tee
39,00 €/hlö

Kahdella pääruoalla tai kahdella kakulla
+4,00 €/hlö

Lapset 4 – 12 v. ruokailevat puoleen hintaan ja tätä nuoremmat veloituksetta.

Tilaisuuksien kahvina käytämme Löfbergin reilun kaupan tummapaahtoista luomukahvia sekä teen ystäville haudutamme Woimalan omaa herukkateetä.

ILTAPALAVAIHTOEHTOJA

Woimalan kuuma koira – coleslawta ja paahdettua sipulia (L) 4,50 €/kpl

”Pulled pork” pannupizzaa –

nyhtöpossua, bbq-kastiketta ja punasipulia (L) 6,50 €/hlö

Itämaisia broilerivartaita ja nuudelisalaattia (L) 9,50 €/hlö