Menut 2024

WOIMALAN TILAUSRUOKAILUT

Suosituin ruokien tarjoilumuoto häissä sekä muissakin isommissa juhlissa on yleensä buffet-tarjoilu. Tarjoilut voimme kuitenkin hoitaa tarvittaessa myös pöytiintarjoiluna tai cocktailtilaisuutena niin halutessanne. Näistä teemme tarjouksen tilaisuuteenne pyynnöstänne erikseen.

 

JUHLABUFFET 2024

 

Allergiamerkinnät

VL – vähälaktoosinen

L – laktoositon

M – maidoton

G – gluteeniton

Veg – vegaaninen

 

ALKUPALOJA

Sillitartaria ja mallasleipää (L)

Friteerattuja muikkuja ja piparjuurikermaa (L)

Konjakkisinapilla marinoitua silakkaa (M G) ja ruista (M)

Katajagraavattua lohta ja hovimestarinkastiketta (M G)

Savulohikrustadeja Martinmäen savulohesta (L)

Woimalan loimukirjolohta ja sitruunajogurttia (L G)

Lohicevicheä – limellä, korianterilla ja chilillä marinoitua lohta (M G)

Katkarapu-parsasalaattia, marinoitua herneenversoa (M G)

Toast Skagen – leivoksia ja merilevää (L)

Antipasto – kasvisvoileipäkakkua (L Veg)

Paahdettua paprikaa ja tuoretta minttua (M G Veg)

Kananpoika-cheddarpiirasta (L)

Punajuuri-vuohenjuustopiirakkaa (VL G)

Talonpojan munakasta – perunaa, savukylkeä, kevätsipulia (L G)

Appelsiinikalkkunaa ja paahdettua mantelia (M G)

Poro-ryynimakkaraa ja puolukka-chilihilloketta (L)

Caprese – puhvelimozzarellaa ja marinoitua tomaattia, basilikaa (VL G)

Halloumia ja marinoitua munakoisoa (VL G)

Paahdettua uunipunajuurta ja Aurajuustokreemiä (L G)

Punajuuri-puolukkatartaria ja hummusta kotimaisista herneistä (M Veg)

Chorizopyöryköitä ja aiolia (L G)

Kasvis-filonyyttejä ja inkivääri – limefraichea (L)

Espanjalaista serranokinkkua ja cantaloupea (M G)

Jokirapukeittoa (L G) ja yrttikrutonkeja (M)

Bataatti-briejuustokeittoa ja paahdettuja pähkinöitä (L G)

Luumutomaattikeittoa ja kurpitsansiemenvinegrettiä (M G)

 

SALAATTEJA

Raikasta vihersalaattia ja Woimalan rakuuna-sinappikastiketta (M G Veg)

Appelsiinivinegretillä mehustettu lehtisalaattimix (M G Veg)

Vesimelonia, rucolaa ja mansikkaa, kreikkalaista fetaa (L G)

Woimalan tsatsiki – tuorekurkkua, minttua ja fenkolia, jogurttikastiketta (L G)

Caesarsalaattia Naturel (L)

”Cobb salad” – raikkaita salaatteja, auraa, paahdettua pekonia ja punasipulivinegrettiä (L G)

Marokkolaista kukkakaali-pähkinäcouscousia, korianteria (M Veg)

Uunitomaattia ja Provolonetortellineja, basilikaöljyä (VL)

Maalaisperunasalaattia ja luomujuureslastuja (L G Veg)

Lehtikaali – papusalaattia ja sitruunavinegretteä (M G Veg)

 

PÄÄRUOKIA

Kananpoikaa Saltimbocca – ilmakuivattua kinkkua ja salviaa (L G)

Fenkoli-sitruunalohta ja rieslingkastiketta (L G)

Rosepippurikastikkeessa haudutettua härän marmorifileetä (L G)

Riistapataa Ranskalaisittain (L G)

Fetajuustolla täytettyä karitsan paahtopaistia ja balsamicokastiketta (L G)

Porchettaa Roinilan possusta ja tummaa viikunakastiketta (L G)

Härkäpapu-lehtikaalipihvejä ja muhennettua kevätporkkanaa (L)

Munakoiso-tofukääryleitä ja tuoretomaattikastiketta (M G Veg)

 

LÄMPIMIÄ PÄÄRUOAN LISÄKKEITÄ

Paahdettua rosmariiniperunaa (M G Veg)

Kermaperunagratiinia (L G)

Porkkana – tuoreyrttiröstejä (M G)

Keitettyjä perunoita ja tillivoita (L G)

Kantarelli – kevätsipuliohrattoa (M Veg)

Ahontuvan sitruunahunajan kera haudutettuja uunijuureksia (L G)

Oliiviöljyssä paahdettuja kasviksia Välimeren tapaan (M G Veg)

Kukkakaali-hasselpähkinägratiinia (L G)

Timjamilla maustettua papu-pekonipaistosta (L G)

 

HÄÄKAKKU JA MAKEAT LEIVONNAISET

Suklaamoussekakkua, kesäistä mansikka-kermakakkua jne. leivomme itse mutta viimeistellyt artesaanikakut olemme ulkoistaneet makean leivonnan huippukonditorialle, HOX BAKERYlle.

Jo aiempien vuosien yhteistyöstä johtuen suosittelemme ottamaan yhteyttä Vilppuun ja Saaraan, käsityön vankkumattomiin ammattilaisiin !

 

 

MENUKOKONAISUUDET

 

(valitse kustakin ryhmästä tuotteet)

3 alkupalaa
2 salaattia
1 pääruoka + 2 lisäkettä
Woimalan leipäkori ja vaahdotettua voita
kahvi/tee
39,50 €/hlö

5 alkupalaa
3 salaattia
1 pääruoka + 2 lisäkettä
Woimalan leipäkori ja vaahdotettua voita
kahvi/tee
43,00 €/hlö

Kahdella pääruoalla  +5,00 €/hlö

 

Lapset 4 – 12 v. ruokailevat puoleen hintaan ja tätä nuoremmat veloituksetta. Erillisistä vegaaneista (eivät ruokaile buffeesta) joille teemme omat annokset veloitamme +10 €/hlö.

Tilaisuuksien kahvina käytämme Löfbergin reilun kaupan tummapaahtoista luomukahvia sekä teen ystäville haudutamme Woimalan omaa mausteteetä.

 

ILTAPALAVAIHTOEHTOJA

Woimalan kuuma koira – coleslawta ja paahdettua sipulia (L) 5,90 €/kpl

Kasvisburgeri – tuoreyrtti-porkkanapihvi ja marinoitua varhaiskaalia (L) 6,90 €/hlö

Kebab Wrapit (L)                                                 8,50 €/hlö

Chicken-BBQ pizzaslicetpaahdettua broileria, bbq-kastiketta ja punasipulia (L) 9,50 €/hlö