Woimalan menut - Wanha Woimala, Vaajakoski
15670
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15670,page-child,parent-pageid-15623,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Menut 2017

WOIMALAN TILAUSRUOKAILUT

Suosituin ruokien tarjoilumuoto häissä sekä muissakin isommissa juhlissa on yleensä buffet-tarjoilu. Tarjoilut voimme kuitenkin hoitaa tarvittaessa myös pöytiintarjoiluna tai cocktailtilaisuutena niin halutessanne. Näistä teemme tarjouksen tilaisuuteenne pyynnöstänne erikseen.

JUHLABUFFET 2017

Alkupaloja

Sillitartaria ja ruislastuja (L)
Friteerattuja muikkuja ja piparjuurikermaa (L)
Katajagraavattua lohta ja perinteistä hovimestarinkastiketta (M,G)
Savustettua kirjolohta ja tillipestoa (L,G)
Lohicheviceä (M,G)
Sitrusmarinoitua katkarapu-parsasalaattia (M,G)
Rapu-kasvisvoileipäkakkua (L)
Suppilovahvero-pekonipiirasta ja marinoitua herneenversoa (L)
Vuohenjuusto-pinaattipiirakkaa (VL,G)
Espanjalaista tortillaa – perunaa, savukylkeä, kevätsipulia (L,G)
Grillattua kalkkunaa ja appelsiini-mustaherukkakastiketta (M,G)
Poro-ryynimakkaraa ja puolukka-chilihilloketta (L)
Valkohomejuustoa ja omenahilloketta (VL,G)
Paahdettua punajuurta ja mallaskreemiä (L)
Pieniä maustelihapyöryköitä ja savupaprikamajoneesia (L)
Kasvis-filonyyttejä ja limekreemiä (L)

SALAATTEJA

Raikasta vihersalaattia ja Woimalan rakuuna-sinappikastiketta (M,G)
Sitruunavinegretillä mehustettu lehtisalaattimix (M,G)
Päärynä-fenkolisalaattia, pecanpähkinää (M,G)
Marinoitua luumutomaattia ja salviaa (M,G)
Caesarsalaattia Naturel (L)
Maalaisperunasalaattia ja luomujuureslastuja (L)
Napolin salami-pastasalaattia (M)
Chorizoa ja melonia (M,G)

PÄÄRUOKIA

Yrttigratinoitua kananpoikaa ja portviinikastiketta (L)
Loimutettua lohta ja jokirapukastiketta (L,G)
Rosepippurikastikkeessa haudutettua härän kuvepaistia (L,G)
Karitsan paahtopaistia ja punaviini-balsamicokastiketta (L,G)

Hirviduo – hirvikäristystä ja hirvimakkaraa (L)

LÄMPIMIÄ PÄÄRUOAN LISÄKKEITÄ

Paahdettua rosmariiniperunaa (L,G)
Vuohenjuusto-perunagratiinia (VL,G)
Keitettyjä perunoita ja tillivoita (L,G)
Hunajamarinoituja uunijuureksia (L,G)
Oliiviöljyssä paahdettuja kasviksia Välimeren tapaan (M,G)
Palsternakkaröstejä (L G)

KAKKUVAIHTOEHTOJA

Kahden suklaan kakkua (VL)

Tyrni-valkosuklaakakkua (VL)

Puolukka-kinuskikakkua ja punaherukkaa (L G)

Tummasuklaa-vadelmakakkua (VL G)

Mango-passionkakkua (VL)

Valkosuklaa Red Velvet (naked cake, sokerimassalla +15€) (VL)

Koivunkantokakkua (+25€/ kakku) (VL)

MENUKOKONAISUUDET

(valitse kustakin ryhmästä tuotteet)

3 alkupalaa
2 salaattia
1 pääruoka + 2 lisäkettä
Woimalan leipäkori ja vaahdotettua voita
1 kakku, pikkuleivät + kahvi/tee
35,00 €/hlö

5 alkupalaa
3 salaattia
1 pääruoka + 2 lisäkettä
Woimalan leipäkori ja vaahdotettua voita
1 kakku, pikkuleivät + kahvi/tee
39,00 €/hlö

Kahdella pääruoalla tai kahdella kakulla
+4,00 €/hlö

Lapset 4 – 12 v. ruokailevat puoleen hintaan ja tätä nuoremmat veloituksetta.

Tilaisuuksien kahvina käytämme Löfbergin reilun kaupan tummapaahtoista luomukahvia sekä teen ystäville haudutamme Woimalan omaa herukkateetä.

ILTAPALAVAIHTOEHTOJA

ILTAPALAT

Woimalan hodari – piparjuuri-coleslawta ja paahdettua sipulia (L) 4,50 €/kpl

Kreikkalaista pannupizzaa – fetaa, oliiveja, punasipulia (L) 6,50 €/hlö

Itämaisia broilerivartaita ja nuudelisalaattia (L)        9,50 €/hlö