Suosituin ruokien tarjoilumuoto häissä sekä muissakin isommissa juhlissa on yleensä buffet-tarjoilu. Tarjoilut voimme kuitenkin hoitaa tarvittaessa myös pöytiintarjoiluna tai cocktailtilaisuutena niin halutessanne. Näistä teemme tarjouksen tilaisuuteenne pyynnöstänne erikseen.
VL – vähälaktoosinen
L – laktoositon
M – maidoton
G – gluteeniton
Veg – vegaaninen
Sillitartaria ja ruislastuja (L)
Friteerattuja muikkuja ja piparjuurikermaa (L)
Lasimestarin hiilisilakkaa (M G)
Katajagraavattua lohta ja perinteistä hovimestarinkastiketta (M G)
Savulohta ja tilli-pestoa (M G)
Lohiceviceä – limellä, korianterilla ja chilillä marinoitua lohta (M G)
Sitrusmarinoitua katkarapu-parsasalaattia (M G)
Toast Skagen – leivoksia ja merilevää (L)
Antipasto – kasvisvoileipäkakkua (L Veg)
Paahdettua paprikaa ja tuoretta minttua (M G Veg)
Suppilovahvero-pekonipiirasta ja nuorta hernettä (L)
Punajuuri-vuohenjuustopiirakkaa (VL G)
Talonpojan munakasta – perunaa, savukylkeä, kevätsipulia (L G)
Appelsiinikalkkunaa ja paahdettua mantelia (M G)
Poro-ryynimakkaraa ja puolukka-chilihilloketta (L)
Caprese – puhvelimozzarellaa ja marinoitua tomaattia, basilikaa (VL G)
Halloumia ja marinoitua munakoisoa (VL G)
Paahdettua uunipunajuurta ja piparjuurikreemiä (L G)
Punajuuri-puolukkatartaria ja hummusta kotimaisista herneistä (M Veg)
Chorizopyöryköitä ja aiolia (L G)
Kasvis-filonyyttejä ja inkivääri – limefraichea (L)
Espanjalaista serranokinkkua ja cantaloupea (M G)
Raikasta vihersalaattia ja Woimalan rakuuna-sinappikastiketta (M G Veg)
Appelsiinivinegretillä mehustettu lehtisalaattimix (M G Veg)
Vesimelonia, rucolaa ja mansikkaa, kreikkalaista fetaa (L G)
Woimalan tsatsiki – tuorekurkkua, minttua ja fenkolia, jogurttikastiketta (L G)
Caesarsalaattia Naturel (L)
Marokkolaista kukkakaali-pähkinäcouscousia, korianteria (M Veg)
Tomaattia ja Provolonetortellineja, basilikaöljyä (VL)
Maalaisperunasalaattia ja luomujuureslastuja (L G Veg)
Lehtikaali – papusalaattia ja sitruunavinegretteä (M G Veg)
Jyväbroileria Saltimbocca – ilmakuivattua kinkkua ja salviaa (L G)
Rosmariini-sitruunalohta ja rieslingkastiketta (L G)
Rosepippurikastikkeessa haudutettua härän kuvepaistia (L G)
Hirvi Wallenberg ja herkkutattikastiketta (L)
Karitsan paahtopaistia ja punaviini-balsamicokastiketta (L G)
Porchettaa ja tummaa viikunakastiketta (L G)
Härkäpapu-lehtikaalipihvejä ja palsternakkakastiketta (L)
Munakoiso-tofukääryleitä ja luumutomaattikastiketta (M G Veg)
Paahdettua rosmariiniperunaa (M G Veg)
Kermaperunagratiinia (L G)
Porkkana – tuoreyrttiröstejä (M G)
Keitettyjä perunoita ja tillivoita (L G)
Kantarelli – kevätsipuliohrattoa (M Veg)
Ahontuvan sitruunahunajan kera haudutettuja uunijuureksia (L G)
Oliiviöljyssä paahdettuja kasviksia Välimeren tapaan (M G Veg)
Kukkakaali-hasselpähkinägratiinia (L G)
Timjamilla maustettua papu-pekonipaistosta (L G)
HÄÄKAKKU JA MAKEAT LEIVONNAISET
Kaudelle 2021 olemme ulkoistaneet makean leivonnan kahdelle huippukonditorialle:
MINNA BAKE`s
HOX BAKERY
Jo aiempien vuosien yhteistyöstä johtuen suosittelemme ottamaan yhteyttä Vilppuun tai Minnaan,
käsityön vankkumattomiin ammattilaisiin !
(valitse kustakin ryhmästä tuotteet)
3 alkupalaa
2 salaattia
1 pääruoka + 2 lisäkettä
Woimalan leipäkori ja vaahdotettua voita
kahvi/tee
36,50 €/hlö
5 alkupalaa
3 salaattia
1 pääruoka + 2 lisäkettä
Woimalan leipäkori ja vaahdotettua voita
kahvi/tee
39,00 €/hlö
Kahdella pääruoalla +4,00 €/hlö
Lapset 4 – 12 v. ruokailevat puoleen hintaan ja tätä nuoremmat veloituksetta. Erillisistä vegaaneista (eivät ruokaile buffeesta) joille teemme omat annokset veloitamme +10 €/hlö.
Tilaisuuksien kahvina käytämme Löfbergin reilun kaupan tummapaahtoista luomukahvia sekä teen ystäville haudutamme Woimalan omaa mausteteetä.
Woimalan kuuma koira – coleslawta ja paahdettua sipulia (L) 4,50 €/kpl
”Pulled pork” pannupizzaa –
paahdettua possua, bbq-kastiketta ja punasipulia (L) 6,50 €/hlö
Kasvisburgeri – tuoreyrtti-porkkanapihvi ja marinoitua varhaiskaalia (L) 6,90 €/hlö
Itämaisia broilerivartaita ja nuudelisalaattia (L) 8,50 €/hlö