Tilaisuutesi Woimalassa

Tilaisuutesi upeissa ja uniikeissa tiloissa!

Tilat

Wanhan Woimalan yläkertaa vuokrataan erilaisiin juhlatilaisuuksiin siten, että viikonloput vuokrataan ensisijaisesti koko viikonlopun kokonaisuuksina. Vuokra-aika alkaa perjantaina klo 16 ja päättyy sunnuntaina klo 12 mennessä. Tilavuokraan kuuluu pöytien ja tuolien käyttö, pöytäliinat sekä wc-tilojen käyttö. Ennen tilaisuuttanne järjestämme, liinoitamme ja katamme pöydät toivomallanne tavalla. Wanhan Woimalan yläkerta on mitoitettu 100 hengelle. Alakerta käytössä tilaisuuteesi rajallisesti, kysy tarkemmin.

HUOM! Nyt alakerta varattavissa myös erikseen tilaisuuttasi varten – kokousta, illanviettoa, merkkipäiviä, yritystilaisuutta…

Hienon juhla- tai tapahtumapaikan tarvitsija, varaa oma aikasi nyt ! 

 

NOPEALLE TILAVARAAJALLE VIELÄ MUUTAMIA VAPAUTUNEITA AJANKOHTIA

LOPPUKESÄLLE, KYSY LISÄÄ.

 

Sähköposti: info(at)wanhawoimala.fi

Puh. +358500885410 / Jari Rajaranta

Catering

Naissaari Catering Oy on toimittanut vuodesta 2011 ruokapalvelut Woimalaan. Pitkästä alan kokemuksesta johtuen voimme luvata tilaisuuteenne tarjoilut, joista voimme olla yhdessä ylpeitä tilaisuutenne jälkeen. Woimalan ruokatarjontaamme voit käydä tutustumassa etusivun menut-osiossa.

Alkoholitarjoilu

Vastuullisena toimijana olemme hankkineet Wanhaan Woimalaan A-oikeudet, jolloin vastuu alkoholitarjoiluista on meillä. Tämä tarkoittaa myös sitä, että alkoholijuomia ei voi tuoda tilaisuuksiin itse. Etuna on se, että me huolehdimme tarjoilujen riittävyydestä ja laadukkuudesta, mutta myös vastaamme turvallisuudesta juhlassanne. Juhlat ja tapahtumat voivat kestää Woimalassa normaalisti aina klo 02.00 saakka.

Wanhassa Woimalassa juhlavieraita palvelee myös pieni baari. Baarin aukiolosta ja muista yksityiskohdista sovimme juhlanjärjestäjän kanssa tapauskohtaisesti.

Saavu paikalle näyttävästi vaikka laivalla!

Juhlapaikalle voit saapua myös näyttävästi vesiteitse kaupungin satamasta. Laiva saapuu aivan Wanhan Woimalan läheisyyteen.

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit Wanhasta Woimalasta, ota yhteyttä, niin pääset tutustumaan tilaan halutessasi tarkemmin ennakkovarauksella. Arkisin Woimalaa vuokrataan myös päiväksi tai puoleksi päivää.