Tilaisuutesi Woimalassa

Tilaisuutesi upeissa ja uniikeissa tiloissa!

Tilat

Wanhan Woimalan yläkerran voit vuokrata erilaisiin tilaisuuksiin joko koko viikonlopuksi tai pelkästään lauantaiksi ja arkena luonnollisesti myös lyhyemmiksi ajoiksi. Tilavuokraan kuuluu normaalisti pöytien ja tuolien käyttö, pöytäliinat sekä wc-tilojen käyttö. Ennen tilaisuuttanne järjestämme, liinoitamme ja katamme pöydät toivomallanne tavalla sovitusti. Wanhan Woimalan yläkerta on mitoitettu 100 hengelle mutta yhdistämällä alakerran tilaisuuteesi mahdollisuudet ovat jokseenkin rajattomat. Tervetuloa paikan päälle tutustumaan !

HUOM! Nyt alakerta varattavissa myös erikseen tilaisuuttasi varten – kokousta, illanviettoa, merkkipäiviä, yritystilaisuutta…

Hienon juhla- tai tapahtumapaikan tarvitsija, varaa oma aikasi nyt ! 

 

Sähköposti: info(at)wanhawoimala.fi

Puh. +358500885410 / Jari Rajaranta

Catering

Ruoka- ja juhlapalvelut ovat nyt tilattavissa toimijalta ”KOIVURANTA – lounas & catering” tilaisuuteesi Wanhaan Woimalaan. Pitkästä alan kokemuksesta johtuen voimme luvata tilaisuuteenne tarjoilut, joista voimme olla yhdessä ylpeitä tilaisuutenne jälkeen. Woimalan ruokatarjontaan voit käydä tutustumassa etusivun menut-osiossa. Muihin tarjoiluihin liittyen, otathan yhteyttä vaikka tuonne info@wanhawoimala.fi niin palvelemme mielellämmä tilaisuudesta riippumatta.

Alkoholitarjoilu

Wanha Woimala on tilausravintola A-oikeuksin, jolloin vastuu alkoholitarjoiluista on meillä. Tämä tarkoittaa myös sitä, että alkoholijuomia ei voi tuoda tilaisuuksiin itse. Etuna on se, että me huolehdimme tarjoilujen riittävyydestä ja laadukkuudesta, mutta myös vastaamme turvallisuudesta juhlassanne. Juhlat ja tapahtumat voivat kestää Woimalassa normaalisti aina klo 02.00 saakka.

Wanhassa Woimalassa juhlavieraita palvelee myös pieni baari. Baarin aukiolosta ja muista yksityiskohdista sovimme juhlanjärjestäjän kanssa tapauskohtaisesti.

Saavu paikalle näyttävästi vaikka laivalla!

Juhlapaikalle voit saapua myös näyttävästi vesiteitse kaupungin satamasta. Laiva saapuu aivan Wanhan Woimalan läheisyyteen.

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit Wanhasta Woimalasta, ota yhteyttä, niin pääset tutustumaan tilaan halutessasi tarkemmin ennakkovarauksella. Arkisin Woimalaa vuokrataan myös päiväksi tai puoleksi päivää.